Selecteer een pagina

Het bedrijf bestaat al ruim 55 jaar en word van generatie op generatie overgedragen. Maar wat houdt een overslag bedrijf nou eigenlijk in? Het woord overslag houdt in: Het laden en lossen van binnenvaart schepen. De machines kunnen op elke gewenste locatie in Nederland en Duitsland worden ingezet.

 

Onze werkzaamheden

 

We werken met grote 40 tons mobiele overslag kranen van het merk Sennebogen. Mobiele overslagkranen houdt in dat de machines op banden staan waardoor ze makkelijk van locatie naar locatie getransporteerd kunnen worden. Hierdoor zijn we een erg flexibel bedrijf.

 

Om de schepen schoon af te leveren zijn we in bezit van meerdere bobcat schrankladers. Deze machine is ter grote van een kleine personen auto en heeft een bak aan de voorzijde om materiaal bij elkaar te drukken. Dit is belangrijk omdat de kraan niet al het materiaal kan pakken. De bobcat zorgt er dus voor dat de kraan altijd volle bakken kan pakken. Om het schip volgends de wet goed af te leveren zorgt de bobcat machinist er ook voor dat het schip bezem schoon word.

 

Opdrachtgevers vinden het belangrijk dat er ook aan het milieu gedacht word. Daarom hebben we machines met een zo laag mogelijke uitstoot. We zijn zelfs in het bezit van 2 volledig elektrische machines, dit betekend dus helemaal geen uitstoot. We hebben tegenwoordig 22 man personeel en kunnen met behulp van een uitgebreid machine park flexibel en effici├źnt werken. We zullen er alles aan doen om de beste kwaliteit te leveren en de klant te ontzorgen. Want zeg nou zelf, elk bedrijf doet waar hij goed in is. Dus blijf bij je corebusiness.

 

Heeft u nou een project waarbij producten snel en professioneel overgeslagen moeten worden, dan bent u bij ons aan het goede adres!

 

Neem contact met ons op